Научете английски език при нас

За много родители училищната ваканция представлява голям проблем. Особено ако няма баби и дядовци при които да я прекара. Ние от софийска езикова школа ви предлагаме едно чудесно решение – езикова занималня. Какво по-точно представлява тя ще разберете ако продължите да четете тази статия. Комбинацията между курсове по английски език и обикновена занималня правят езиковата занималня. Детето може да оползотвори по много добър начин своите два или три месеца ваканция. Особено ако скоро ще започва да изучава английски език. В среда на игра и забавление, той и още доста деца ще научат английски на много подобаващо ниво.
Въпреки, че има специализирани курсове по английски език за деца – те не може да се сравнят със занималнята която предлагаме. Освен това тя съчетава голяма помощ за родителите и вие плащате една такса – за отглеждане на вашето дете и в същото време – за обучение. Няма нужда да търсите детегледачка – може да съчетаете отглеждането с образованието на вашето дете.
Никога не е късно да се запишете на курсове по английски език. Той е нужен за всички и може да бъде полезен в най-различни условия. В този все по-бързо глобализиращ се свят, да знаеш международен език какъвто е английския е много голям плюс и допълнение. Този език е лесен за научаване, затова е и успял да се наложи като такъв за такова кратко време.
Препоръчваме ви да помислите над възможността да запишете вашето дете на занималня където ще научи английски език от англичанин. В училище няма как това да се случи, защото там преподават български учители. Възможността да учиш с човек чийто роден език е същи е много полезно за правилното научаване.
Освен полезно е и по-бързо и качествено. Със сигурност вие и вашето дете ще останете доволни от престоя в нашата езикова занималня.

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.