Премахване на ненужни мебели за рециклиране Избрана

Ако ви трябва демонтаж на стара мебел, шкафове, секции и гардероби, то нашата компания извършва демонтаж и извозване на стари мебели за рециклиране в Пловдив и района. Безплатно не изнася. Услугата е платена. Мебелите се изнасят изключително от професионални работници, които добре знаят работата си.

Какви мебели се изнасят?

Дивани и фотьойли

Специалистите, сравняват размерите на дивана, ширината на вратите и стълбището, пренасят мебели, без да ги демонтират, или предварително да ги демонтират.

Диваните се разглобяват на модули: мека част; дървени и метални рамки.

За да направят това, се развиват болтовете и премахват се механизмите за трансформация. Подвижните части се отстраняват от плъзгащите се дивани, а механизмите се развиват. Когато се изхвърлят, металните части могат да бъдат нарязани. Въз основа на обема на транспорта се избира и нужния транспорт, според капацитет на товаримост.

Шкафове и стени

За целта отделят се секции, дивани, врати, стъклени и огледални части. Всичко се сортира отделно: дърво, стъкло, пластмаса.

Без подготвителна работа от страна на клиента, товарачите бързо ще разглобяват и товарят мебелите в транспорта.

Обикновено шкафовете се разглобяват, но ако има големи огледални врати, такива повърхности може да не са безопасни по време на транспортиране. Следователно, ако се налага режат огледала с големи размери със стъклорезачка на по-малки компоненти. Ако след демонтажа остане боклук, служителите на компанията го почистват.

Нощни шкафчета и легла

Премахване на нощни шкафчета и легла. Когато изваждате легла за изхвърляне, рамките се разглобяват на дъски. Матраците се носят отделно от леглото.

Ако е необходимо, нощните шкафчета се разглобяват и ако размерите на отворите позволяват, тогава те се потапят в камиона в неразглобен вид.

Ако е необходимо да извадите двуетажно легло или сложен двоен дизайн, те се разглобяват, изрязват се на отделни части преди товарене, удобно се опаковат и транспортират.

Как да направите поръчка за износ на мебели

За максимална ефективност при изпълнение на поръчката за изхвърляне на мебели, може да посетите адреса: obshtini.com. Операторът-консултант ще приеме поръчката и ще отговори на всички въпроси, които могат да възникнат във връзка с демонтажа, извозването и изхвърлянето на мебели.

В заявлението или в разговор с диспечера трябва да посочите:

- броя на мебелите, които трябва да бъдат изхвърлени;

- Наличност на асансьори;

- Пловдивска област.

Тази информация е необходима, за да се определи броят на двигателите, кубическият капацитет и товароносимостта на автомобила, който ще извозва мебелите.

Консултантът оператор ще запише точния ви адрес и данни за контакт.

Ще отговорят и на вашите въпроси, ще преценят обема на мебели и боклук, които трябва да бъдат изхвърлени. Можете да направите заявление за износ на мебели, чрез формуляра за кандидатстване, посочен в официалната страница на сайта.

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.