Почистване и отстраняване на боклука от апартамента

Всеки от нас минава през труден етап, когато се налага ремонт на апартамента. Всички знаем колко боклук се формира след всяка работа. Дори при леки козметични ремонти е необходимо да се премахнат боклуците от апартамента: голям брой опаковки, торби, подложки за тапети, стари покрития, буркани и кутии, мазилки, консумативи и много други.

Ако ремонтът засяга прозорци, врати или водопровод, тогава обемът на строителните отпадъци напълно ще се учуди и обърка. Да избесете всичко в двора за кратко време, може да ви донесе най-малко глоба. Така че този проблем е доста често срещан за жителите на големия град.

Една от възможностите е сключването на договор със специализирана фирма за почистване на жилища. За целта е необходимо, за да се осигури по-нататъшното обезвреждане на боклука или неговото изхвърляне на сметище.

Премахване на стари мебели

Ремонт ... Закупени нови 2 гардероба, легло, прозорци, нощни шкафчета и столове - и всичко това скоро ще зарадва окото в ремонтирания апартамент, но ... и какво да прави със старата мебел?

Най-логичният отговор е просто да извадите старата мебел някъде до депо за отпадъци, но това изисква: много време, собствен автомобил и помощта на няколко не слаби приятели.

И тук са проблемите, които могат да възникнат при износ на стари мебели: те се разпадат, когато се опитвате да преместите, просто може да счупите на части и след това да е трудно изнасянето им. Всичко това е свързано и с много прах... Не искате да се изправят пред това? Време е да изберете фирма Конкурентни за почистване: ние ще се погрижим за износа на стари мебели без разходи за труд от ваша страна. 

 

 

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.