Обици за сини очи

 

Под всеки модел на обеци можете да вземете пръстени, висулки или гривни със същия камък - бижутата в комплекта ще завършат изображението. Сините очи перфектно засенчват тюркоаз, лапис лазули, черен ахат, кехлибар, сапфир. Сивите и зеленосиви очи правят нар, смарагд, малахит и берил по-изразителни. Но младите дами с жълтозелен цвят и оттенък гланц око ще даде специални обеци с инкрустации от хризотилният и кехлибар.

на експерти (науката за скали) се каже, че всеки камък има своя смисъл, и при избора на бижута със скъпоценни камъни, и да вземат под внимание препоръките им.

И накрая формата и размерите на ушите. Жените с големи меката част на ухото, подходящи плоски златни обеци, с глоба - чист и малък (голям ще забавят меката част на ухото и да изглеждат груби), но това, което чист малък дял - продълговати средно голям модел на обеци. За малките уши се вписва всеки модел, но за големи и леко изпъкнали - малки миниатюри, които няма да се съсредоточат върху пикантните характеристики на вашия външен вид.

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.