Как да интегрирате цвят бургунд в интериора

Бургунд или друг цвят бордо може да послужи за довършителни материали в интериора - това е самостоятелен и доста харизматични елементи, които се използват в дизайна на помещенията от край време.

Ако идеята ви допада и си падате по лукса и аристократичните идеи, то вижте по надолу:

С цвят бордо трябва да сте много внимателни, така че да не си причинявате усещане за затворени пространства и това да не пречи на неговото величие. Освен факта, че цвят бордо трябва да впечатли, все още трябва да е удобно от гледна точка на спокойствието. Той не трябва да ви задължава, да използва правилната комбинация от цвят с другите. Така например, в хола, основната му цел е да гарантира, тържествена и елегантна обстановка, необходима за официални лица и VIP персони.

В този случай, можем да препоръчаме следните цветови тандеми:

Неопитните дизайнери обичат да съчетават бордо с черно, а това от своя страна придава мрак и тежест в интериора. Ако искате да въведете тъмни елементи, това трябва да става много внимателно и цветът ще бъде малко по-приемлив.

Съвсем различна е ситуацията с комбинация от бордо и бяло, като последният ще даде вътрешно богатство и жизнерадост;

Най-стабилните комбинации се оказват класически тандем на кафяво и кестеняво. Дизайнът на хол, проектиран в палитра връща спомените с горещ шоколад, късна есен, уютно одеяло и ароматни ябълки. Препоръчително е да се разреждат тези интериори във всички възможни нюанси на горски плод: малина, боровинка и др. Такова решение се прилага по отношение на всяка от стаите за настаняване на гости;

Известно е, че червено и зелено винаги играе ролята на допълващи се цветове, които могат да произвеждат зашеметяващ впечатление и приятно изражение. Това само ако са в непосредствена близост. Тъй като тази комбинация много бързо и уморително, трябва да се създаде не е прекалено да има амбициозни елементи. Така например, в хола, можете да поставите плюш бордо на дивана и фотьойл ли да декорирате някоя и друга мебел в този цвят.

Вижте повече за фирмите, които да ви улеснят в:

EVROSONDA.COM – ръчно сондиране на вода;

EVRO5.COM – почистване на апартаменти;

DEPO.BG – извозване на стари мебели.

 

 

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.